Microsoft додала оновлений Bing в Windows 11

“Незабаром сотні мільйонів користувачів Windows 11 зможуть мати доступ до цієї неймовірної нової технології для пошуку та створення контенту прямо зі свого панелі завдань Windows”, – заявив Панос Панай, головний продуктовий офіцер Microsoft.

На прикріпленому відео видно, що вам вже не потрібно запускати Microsoft Edge (який тепер має повну інтеграцію з Bing) або свій вибраний браузер, щоб випробувати нові можливості пошуку в Bing. Замість цього повний набір функцій Bing тепер увійшов до пошуку в панелі завдань Windows.

Є всі підстави вважати, що це значно збільшить кількість потенційних користувачів Bing, оскільки з часом воно може стати доступним для кожного користувача Windows 11. На даний момент ця функція буде доступна тільки для тих, хто вже бере участь у попередньому тестуванні Bing. Якщо ви не є учасником, ви можете записатися в чергу.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше