“Останні з нас” продовжили: Белла Рамсі продовже грати Еллі у другому сезоні

Перший сезон серіалу HBO “Останні з нас” офіційно завершився, і HBO вже продовжило серіал на другий сезон, який буде адаптувати сюжет гри «Останніх з нас Частина II» від Naughty Dog. Події другої частини відбувається через п’ять років після Частини I, що породило деякі дискусії навколо того, чи замінить серіал Беллу Рамсі на іншу актрису для ролі Еллі через часовий стрибок.

Говорячи на прес-конференції перед фіналом сезону, виконавчий продюсер та співпрезидент Naughty Dog Ніл Дракманн розвіяв ці хвилювання, заявивши, що він та шоураннер Крейг Мазін хочуть створити другий сезон на чолі з Рамсі.

“Коли ми створювали гру, я відчував, що нам надзвичайно пощастило”, – сказав Дракманн. ” Єдиний варіант, за якого ми коли-небудь розглянули б заміну Белли, – це якщо б вона сказала: ‘Я не хочу більше працювати з вами.’ Навіть тоді я не впевнений, що ми відпустили б її. Ми б змусили її повернутися на другий сезон.”

Мазін поділився ентузіазмом Дракманна щодо Рамсі і також відзначив, що “Беллі зараз 19, що, до речі, є віком Еллі у ‘Останніх з нас Частині II’.”

Структура та сюжет другого сезону наразі залишаються загадкою. Мазін раніше зазначав, що друга частина “точно буде більше ніж один сезон”, натякаючи, що вони можуть розділити продовження на щонайменше два сезони. Крім того, нелінійний часовий хід сюжету Частини II може бути представлений у різних варіантах.

Мазін також наголосив, що деякі сцени можуть “радикально” відрізнятися від того, що гравці пережили у “Останніх з нас Частині II”.

“[Сезон 2] буде іншим, так само як цей сезон був іншим”, сказав Мазін. “Іноді він буде радикально іншим, а іноді зовсім не буде не сильно відрізнятися. Він не буде точно таким, як гра. Це буде шоу, яке хочуть створити Ніл і я, ми створюємо його разом з Беллою.”

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше