Порівняння Counter-Strike на двигунах Source, Source 2 та Unreal Engine 5

На каналі YouTube “CS:GO MEMES” було опубліковано нове порівняльне відео між версіями гри Counter-Strike на двигунах Source, Source 2 та Unreal Engine 5. Це відео дозволить вам уявити, що можна очікувати від недавно оголошеної гри Counter-Strike 2

Якщо ви цікавитеся грою, то знаєте що існує фан-ремейк гри Counter-Strike: Global Offensive на двигуні Unreal Engine 5, який був випущений у 2021 році. Треба відзначити, що цей проект не є повноцінною грою, хоча він використовує деякі графічні функції UE5.

В цілому, це досить цікаве відео, оскільки воно порівнює різні аспекти гри Counter-Strike. Фан-ремейк CS: GO в Unreal Engine 5 виглядає більш кінематографічним, ймовірно, завдяки Lumen. З іншого боку, Counter-Strike 2 відчувається як злиття між версіями на двигунах Source та UE5.

Говорячи про вражаючі фан-ремейки в Unreal Engine 5, я також пропоную глянути на Dark Souls 3 Remake.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше