Cпівробітники Apple висловлюють сумніви щодо готовності до виходу гарнітури змішаної реальності

За доповіддю The New York Times, деякі співробітники компанії Apple не вважають, що довгоочікувана гарнітура готова до випуску, незважаючи на те, що запуск очікується вже за кілька місяців. Дехто з працівників відмовився від участі у проєкті через свої сумніви, а інші залишаються скептиками щодо потенціалу успіху гарнітури – особливо при ціні в $ 3000.

Очікується, що Apple представить гарнітуру на своїй конференції Worldwide Developer Conference (WWDC) у червні. За даними журналіста Bloomberg Марка Гурмана, недавно пристрій демонструвався перед топ-100 керівниками компанії в театрі імені Стіва Джобса в Каліфорнії, що свідчить про наближення публічного представлення.

Деяка невпевненість стосовно гарнітури, зауважує The New York Times, викликана послідовністю звільнення керівників з команди дизайну продукту, починаючи з Джоні Айва в 2019 році, а потім його наступника Еванса Хенкі минулого року. Apple не назвала нового керівника відділу промислового дизайну з того часу, і, за даними ЗМІ, інженер Майк Роквелл керує розробкою гарнітури.

Однак джерела повідомляють The New York Times, що запуск гарнітури все ще планується на червень, оскільки “виробництво гарнітури вже розпочато” і публічна презентація запланована через кілька місяців.

Також Марк Гурман вважає, що Apple працює над більш доступною версією гарнітури, яку можуть представити вже наступного року.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини