В мережу потрапили перші знімки гри Avatar: Frontiers of Pandora

Ubisoft досить мало говорять про Avatar: Frontiers of Pandora. Ми можемо припустити, що ви не гратимете за Джейка Саллі, а будете грати за якогось На’ві, що знаходиться в частині Пандори, яка не була показана в обох фільмах. Однак це ґрунтується лише на назві гри. Як і з майже будь-якою очікуваною грою за останні кілька років, інформація про Frontiers of Pandora витікала у вигляді знімків екрану, і можливо, скоро з’явиться геймплей.

Знімки екрану були опубліковані ScriptLeaksR6 на Twitter. Крім того, що знімки виглядають достовірно, це також той самий користувач, який опублікував витік артів Assassin’s Creed Mirage.

Тепер він опублікував два знімки з нової гри. Перший – це перспектива першої особи гравця, На’ві, який тримає гвинтівку – ймовірно, взята у людського солдата – і дивиться на один з великих AMP-костюмів. На задньому плані можна побачити солдат, які розбігаються від вибуху на якійсь базі.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше