Грай в ігри Netflix на TV використовуючи телефон як геймпад

Згідно з новим звітом від Bloomberg та кодом, який опублікував Стів Мозер – автор статей для MacRumors. Netflix працює над функцією, що дозволить використовувати iPhone для керування іграми на вашому телевізорі. Недавно Netflix заявив, що хоче зробити свої ігри “грабельними на кожному пристрої Netflix, який ви маєте”, а можливість використовувати iPhone для гри на телевізорі може стати одним із способів допомогти у реалізації цієї місії.

Netflix

За даними Мозера, iOS-додаток містить код, який говорить: “Для гри на телевізорі потрібен контролер. Ви хочете використовувати цей телефон як контролер?”

Netflix запустив свій сервіс мобільних ігор в кінці 2021 року і заявив, наразі випустив 55 ігор, ще 40 повинні вийти у цьому році. Але ці ігри можна грати тільки на пристроях з операційною системою iOS та Android – вони не доступні телевізорах чи ноутбуках.

Використання телефону як контролера може стати способом, яким Netflix уникне необхідності випускати власний геймпад, як це зробив Google для свого припиненого сервісу Stadia.

Netflix-games



Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше