Lords of the Fallen – перша ААА гра, де буде українська, і не буде російської

Інформація про українську локалізацію гри The Lords of the Fallen зникла на Steam 22 березня. Спільнота українських геймерів помітила це майже одразу і закликала розробників повернути українську мову.

Розробники почули про це і менше ніж за тиждень повернули українську локалізацію до гри. Згідно з інформації від блогера OLDboi, Lords of the Fallen стане першою ААА-грою, яка має українську, але не російську локалізацію.

Lords of the Fallen – це рольовий екшен у жанрі темного фентезі, який вийде у 2023 році. Це одночасно ребут та продовження оригінальної Lords of the Fallen, яка була випущена у 2014 році. Гра міститиме два великі паралельні світи – світ живих та світ мертвих, систему стрімкого та плавного тактичного бою, більше сотні унікальних видів зброї та різноманітні квести.

Упс, а що трапилось?

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше