Згідно повідомлень від інсайдерів, Apple планує випустити MacBook Air 3 OLED дисплеєм

MacBook

За повідомленнями інсайдерів, Apple розглядає можливість використання OLED-технології дисплеїв у своїх продуктах iPad Pro та MacBook у майбутньому.

Зазначається, що компанія працює над моделями MacBook Air та MacBook Pro з OLED-дисплеями. Хоча раніше відомо було про оновлення MacBook Air з M2 процесором та OLED-панеллю розміром 13,6 дюймів.

За повідомленням аналітика Росса Янга, Apple готується випустити нову модифікацію MacBook Air з OLED-дисплеєм розміром 13,4 дюйма. Нова модель займе проміжне місце між попередніми версіями MacBook Air з дисплеями розміром 13,3 дюйма та 13,6 дюйма, що була представлена в червні минулого року.

Щодо термінів випуску нової моделі, аналітик не надав точної інформації. Однак раніше він зазначав, що Apple планує випустити моделі iPad Pro та MacBook Air з OLED-панелями вже наступного року. Щодо MacBook Pro, компанія планує почекати до 2026 року. Наразі дисплейні партнери Apple працюють над розробкою OLED-панелей для iPad Pro.

Крім того, Apple також працює над новим MacBook Air розміром 15 дюймів, запуск якого заплановано на цей рік. Компанія може також представити цю модель на своїй події WWDC 2023 5 червня. Варто зауважити, що дизайн такий же, як і у варіанта 13,6 дюйма, але з більшим дисплеєм і батареєю.

OLED-панелі на MacBook віддають перевагу LCD-панелям в термінах енергоефективності та кращої точності кольору. Вони не тільки продовжують час роботи MacBook Air, але й пропонують глибші чорні та насиченіші кольори. Однак, слід віднестися до цієї інформації з обережністю, оскільки остаточне слово залишається за Apple.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини