Microsoft зробила доступним для всіх генератор зображень Edge AI


Microsoft зробила генератор зображень на базі ШІ DALL-E “доступним на робочому столі для користувачів Edge по всьому світу”. Компанія анонсувала це минулого місяця, коли інтегрувала технологію генерації зображень у свій чат-бот Bing, але цей крок зробив її доступною для набагато ширшої аудиторії.

Його використання має бути досить простим. Ви вводите те, що хочете побачити, і Bing створить декілька зображень, які відповідають запиту. Потім ви можете завантажити ті, які вам подобаються, та використовувати їх за потреби.

Microsoft пропонує цю функцію як спосіб створення “дуже специфічних” візуальних зображень під час роботи над дописами у соціальних мережах або презентаціях та документах.

За словами Microsoft, вам спочатку доведеться додати його вручну до бічної панелі, перш ніж ви зможете його використовувати, принаймні наразі. Щоб зробити це, відкрийте бічну панель, натисніть кнопку “+”, а потім перемкніть перемикач поряд з Image Creator.

Microsoft “експериментує з обмеженнями на основі моделей використання та продовжує навчатися, щоб допомогти нам оптимізувати досвід для клієнтів”, – заявила Katy Asher, старший директор з комунікацій, в коментарі для The Verge. “Зараз більшість користувачів не стикаються з обмеженнями щодо кількості зображень, які вони можуть створити на день”.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше