Кім Кардаш’ян зніматиметься в American Horror Story 12

AHS 12

Новий сезон American Horror Story може стати найбільш несподіваним. По-перше, шоу буде написано та керовано одним сценаристом (не Мерфі), Хеллі Файффер. По-друге, воно буде засноване на майбутній книзі, що робить його першим сезоном American Horror Story, заснованим на чомусь, що не є уявою Райана Мерфі. А по-третє, головну роль у ньому зіграє Кім Кардашіан.

Так, ви прочитали правильно. Кім Кардаш’ян приєднається до постійної учасниці AHS Емми Робертс у 12-му сезоні шоу. Новий моторошний тізер відкриває їхні імена разом із піснею “Rock-a-Bye Baby”.

“Кім є однією з найбільших і найяскравіших телезірок у світі, і ми раді вітати її в родині AHS”, – сказав Мерфі виданню Hollywood Reporter. Хеллі Файффер написала веселу, стильну і врешті-решт страшну роль спеціально для Кім, і цей сезон неподібний до будь-чого, що ми коли-небудь робили.”

Майбутній сезон, назва якого – Delicate (Тендітний), буде заснований на майбутній книзі Даніель Валентайн “Delicate Condition” – яку описують як “феміністичне оновлення Ромео та Джульєтти”.

American Horror Story вперше вийшов у 2011 році. Протягом 11 сезонів шоу представив багато міфології, яка включала привидів, зомбі, відьом та інопланетян.

Але в останньому сезоні Мерфі відмовився від надприродного та зосередився на несподівано дотепному погляді на кризу СНІДу. Він став найкращим сезоном AHS за довгий час – і, можливо, одним з найкращих в історії шоу.

Прем’єра нового сезону запланована на це літо.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше