Випуск MacBook Air 15 дюймів триває. Чекаємо WWDC 2023

За інформацією від інсайдерів виробництво панелей для 15-дюймового MacBook Air з більшим екраном розпочалося у лютому та зросло у березні. Виробництво розпочато, але це нам не дає “точних термінів запуску продажів”. Деякі інсайдери припускають, що це може статися “у кінці квітня / на початку травня”.

Але враховуючи, що Всесвітня конференція розробників (WWDC) відбудеться менше ніж за два місяці, можливо розумним кроком для Apple буде представити 15-дюймовий MacBook Air на ключовій презентації для розробників 5 червня. А продаж розпочати вже відразу після цього.

Так чи інакше, здається, що більший MacBook Air з’явиться у першій половині року. Згідно чуток, MacBook Air буде мати 15,5-дюймовий дисплей, що робить його приблизно розміром зі знятий з виробництва 15,4-дюймовий MacBook Pro.

З точки зору дизайну, 15-дюймовий MacBook Air буде мати такий же дизайн, як і поточна модель M2. Який чіп використовуватиметься в MacBook Air, поки що невідомо, але це може включати чіпи поточного покоління M2 та M2 Pro або серію чіпів M3, якщо вона буде готова до запуску на WWDC.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини