YouTube Premium отримав оновлення

YouTube Premium надає передплатникам доступ до відео без реклами, можливість завантажувати відео для перегляду офлайн, та доступ до музичної бібліотеки.

У понеділок вранці YouTube оголосила про п’ять нових функцій у дописі свого блогу.

Функція створення черги в мобільних додатках. Передплатники Premium можуть створювати ефективний список відео на YouTube, контролюючи яке відео відтворюється наступним.

youtube premium

Також на YouTube Premium з’являється нова функція “продовжити перегляд”, яка дозволить вам розпочати перегляд відео на веб-сайті, призупинити його, а потім продовжити з того місця, де ви зупинилися, у додатку YouTube для Android або iOS.

youtube premium

Передплатники Premium вже могли дивитися відео YouTube з іншими користувачами Android через Google Meet, але компанія тепер планує поступово впроваджувати підтримку функції SharePlay від Apple, яка використовує FaceTime, щоб користувачі iOS могли дивитися відео разом.

youtube premium

Тепер YouTube Premium також включає функцію розумного завантаження, яка автоматично завантажує рекомендовані відео YouTube до вашої бібліотеки, коли ви підключені до Wi-Fi.

youtube premium

Нарешті, YouTube впроваджує покращений перегляд відео з роздільною здатністю 1080p, використовуючи “підвищений бітрейт” для відео 1080p HD. Оновлення спочатку надійде на iOS, а потім на веб-версію. У повідомленні YouTube зазначається, що покращення будуть найбільш помітними в відео з багатьма деталями та рухом.

youtube premium
Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше