Apple планує випустити iPhone SE

apple

Apple планує випустити iPhone SE з власноруч розробленим 5G-модемом у 2025 році, згідно з аналітиком Джефом Пу. У дослідницькій записці з Haitong International Securities він повідомив, що модем виготовлятиметься компанією TSMC.

Ця інформація з’явилась через два місяці після того, як аналітик Мінг-Чі Куо повідомив, що Apple відновила розробку iPhone SE четвертого покоління з 6,1-дюймовим OLED-дисплеєм та 5G-модемом, розробленим Apple. Він зазначив, що модем буде виготовлений за 4-нанометровим процесом TSMC і підтримуватиме лише смуги нижче 6 ГГц.

Куо зазначив, що масове виробництво iPhone SE четвертого покоління розпочнеться у першій половині 2024 рок. Появу модема Apple також у 2024 році. Пу вважає, що вихід iPhone SE відкладено до 2025 року.

Поточна модель iPhone SE була випущена у березні 2022 року та оснащена власним чіпом Qualcomm Snapdragon X57 для 5G в діапазоні нижче 6 ГГц. 4,7-дюймовий пристрій є останнім iPhone компанії з кнопкою “Додому” та Touch ID, однак у новій моделіймовірно, буде Face ID, оскільки пристрій матиме дизайн, подібний до стандартної моделі iPhone 14.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини