Netflix планує випуск AAA ігор

netflix games

У моєму робочому житті немає нічого кращого, ніж співпраця з іншими над створенням світів, сповнених легендарними персонажами, глибокими таємницями та нескінченними пригодами. Тому сьогодні я з радістю повідомляю, що приєднався до @Netflix Games на посаді креативного директора для створення абсолютно нової AAA крос-платформної гри.” – повідомив Джозеф Стейтен.

 Джозеф Стейтен

Для тих, хто не в курсі: Джозеф Стейтен – сценарист Halo для Bungie, працював над Destiny, покинув цю роботу, приєднався до Xbox Publishing, де працював над Crackdown 3 та ReCore та іншими проектами. Потім повернувся до Halo як керівник креативного відділу Halo Infinite після презентації геймплею 2020 року. Нещодавно він покинув Microsoft після повернення в Xbox Publishing на фоні звільнень у січні.

Цікаво, якою буде перша AAA від Netflix? По мотивам чого вона буде створена? “Дуже дивні справи” чи може це буде “Гра в кальмара”?

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
BRAT

Тренд з написом “BRAT”: Що це і чому він став популярним?

Тренд із написом “BRAT” швидко набирає популярності в мережі, ставши символом бунтарства, самовираження та молодіжної незалежності. Це слово, яке в оригіналі означає “шибеник” або “розбещена дитина”, тепер набуло нового значення, відображаючи дух свободи та впевненості в собі.
Детальніше