Цікаві деталі про Герміону в новому серіалі від HBO

"Гаррі Поттер і Прокляте Дитя"
Актриса Нома Думезвені що зіграла дорослу версію Герміони

“Гаррі Поттер і Прокляте Дитя” викликало суперечки, коли в ролі Герміони Грейнджер зіграла чорношкіра акторка. Майбутній телесеріал “Гаррі Поттер” від HBO теж планує запросити чорношкіру акторку для цієї ролі. Протест проти Герміони з “Проклятого Дитя” виник через те, що Емма Ватсон, біла акторка. Вона була першою хто втілила цього персонажа з книг Дж.К. Роулінг у фільмах Warner Bros. Однак біла раса ніколи не була частиною образу Герміони, тому театральна постановка “Проклятого Дитя” зробила інший вибір у кастингу.

Актриса Нома Думезвені зіграла дорослу версію Герміони Грейнджер у театральній п’єсі “Гаррі Поттер і Прокляте Дитя”. Її виступ був видатним, і, незважаючи на критику, яку шоу отримало за чорношкіру Герміону. Актриса довела, що вибір був правильним коли виграла кілька нагород за свою незабутню гру в постановках на West End та Broadway. Проте деяким людям важко змінити своє попереднє уявлення про Герміону Грейнджер.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше