Epic Games програє в битві p Apple

Apple vs Epic Games

У 2021 році суддя, який веде справу, виступив на боці Apple, зробивши висновок, що Apple не порушує закон про антимонопольні правила і не є монополістом. ‌Epic Games‌ майже одразу оскаржила рішення і заявила, що суд “дійшов до неправильної відповіді” та “допустив кілька правових помилок”.

На жаль для ‌Epic Games‌, апеляційний суд виступив на боці Apple, підтримавши початкове рішення.

За словами Bloomberg, Дев’ятий апеляційний суд відхилив вимоги Epic про те, що правила ‌App Store‌ порушують федеральний антимонопольний закон, не дозволяючи стороннім магазинам додатків.

Apple отримала наказ внести зміни до ‌App Store‌, а саме додати можливість отримання мета даних. Це відкриває шлях для впровадження розробниками альтернативних способів оплати. Що ми маємо- мова йде про наче звичайні мета данні) Але це виглядає так:
– Клієнт купує додаток на сайті
– Сайт перенаправляє клієнта в маркет для завантаження додатку, разом з тим передає ключі які активують куплений на сайті додаток.
І так, щоб розробники отримали вигоду – їм треба рекламна компанія яка заохотить клієнтів, і пояснити клієнтам нову “схему”.

Apple змогла відкласти внесення оновлень до App Store до завершення апеляційного процесу, оскільки компанія оскаржила ту частину рішення, яка не була на її користь. Можна припустити, що Apple змушена буде внести зміни до ‌App Store‌ у найближчому майбутньому, щоб відповідати рішенню суду.

За словами Apple, запропоновані зміни до ‌App Store‌ можуть “порушити обережну рівновагу між розробниками та клієнтами, яку забезпечує ‌‌‌‌App Store‌‌‌‌”, призводячи до непоправної шкоди Apple та споживачам. Apple також заявила, що їй потрібен час, щоб розібратися з “складними та стрімко змінюваними правовими, технологічними та економічними питаннями”, які можуть виникнути через оновлення.

Apple сказала, що це рішення підтверджує її “гучну перемогу” над ‌Epic Games‌.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше