STAR WARS JEDI: SURVIVOR отримала негативні відгуки в Steam

STAR WARS JEDI: SURVIVOR

Star Wars Jedi: Survivor потрапив у бурхливий потік негативних відгуків на Steam і вже отримав рейтинг “переважно негативний”. Основною причиною слабких рейтингів є погана оптимізація гри та помилки.

На момент написання, 1500 людей залишили відгук на Steam. Один з відгуків говорить: “Гра дуже захоплююча, але продуктивність жахлива. Я використовую 3090 FE та 5700x і отримую стабільні 30 кадрів в деяких місцях. Зниження налаштувань та використання FSR не дають жодного результату. І це з 19 ГБ VRAM. Це класна гра, але краще зачекайте.”

Ще одна людина сказала: “Маю RTX 4080, Ryzen 5950X та 32 ГБ оперативної пам’яті, і середній показник складає 45 кадрів. Фантастика.”

ПК не єдина платформа, яка має проблеми, адже безліч людей у Twitter висловлюються про погану оптимізацію.

Як було сказано у вчорашньому звіті Джейсона Шрайера, Respawn заявила, що Star Wars Jedi: Survivor була створена за “рекордний час”, то через це і маємо такі проблеми з оптимізацією.

Чекаємо оновлень щоб поринути у світ пригод Star Wars Jedi: Survivor з насолодою)

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше