Україна схвалила злиття між Microsoft та Activision Blizzard

Microsoft and Activision Blizzard

Це рішення було оголошено Антимонопольним комітетом України, який не побачив жодної небезпеки у злитті двох гігантів як для українського ринку, так і для світової галузі відеоігор.

Український регулятор не згоден з думкою CMA про те, що Microsoft може отримати абсолютний контроль над ринком хмарних послуг, і відзначає, що угода сприятиме розвитку IT-індустрії в Україні та в світі.

Україна приєднується до регуляторів у Чилі, Сербії, Бразилії, Саудівській Аравії, ОАЕ, Південній Африці та Японії, але чи допоможе це рішення Microsoft у боротьбі за Activision Blizzard – велике питання, адже корпорації потрібно переконати європейських чиновників, Федеральну торговельну комісію США (FTC) та виграти судовий апеляційний процес проти CMA щодо прозорості та обіцянок угоди.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
BRAT

Тренд з написом “BRAT”: Що це і чому він став популярним?

Тренд із написом “BRAT” швидко набирає популярності в мережі, ставши символом бунтарства, самовираження та молодіжної незалежності. Це слово, яке в оригіналі означає “шибеник” або “розбещена дитина”, тепер набуло нового значення, відображаючи дух свободи та впевненості в собі.
Детальніше