Honkai: Star Rail – кожен персонаж заслуговує на мобільний телефон

Honkai: Star Rail

Групові текстові чати схожі на гідру – видали один, і якимось чином замість нього з’являться два нових. Незалежно від того, любите ви їх або ненавидите, вони є частиною життя кожного користувача. Схоже, вони також є частиною науково-фантастичного світу Honkai: Star Rail, космічної пригодницької гри від розробника Genshin Impact, Hoyoverse.

Всесвіт Honkai: Star Rail не так вже й відрізняється від нашого в цьому сенсі. Між порятунком світів та битвами з космічними істотами персонажі постійно переписуються, і їх відверті розмови демонструють унікальний шарм кожного персонажа.

Напевно, слід використовувати свій телефон для спілкування з іншими персонажами щодо важливої інформації, наприклад, оновлень у квестах, але вони переважно використовують його для неформального спілкування. Ці розмови привернули увагу фанатів, і люди діляться своїми улюбленими уривками в TikTok.


Навіть за межами розмов, мобільні телефони є невід’ємною частиною життя на Астральному Експресі та планетах, що знаходяться за його межами. Коли ви призупиняєтесь, ваш персонаж автоматично перевіряє свій телефон, і кожен персонаж має свій унікальний чохол.

А як ця механіка вам? Чи відчуваєте що більше розумієте своїх персонажів?

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше