Gran Turismo вийде в кіно цього літа

gran turismo cinema

Gran Turismo – наступна франшиза PlayStation, яка отримає кінематографічну адаптацію. Sony Pictures надали шанувальникам новий трейлер.

Gran Turismo, режисером якого є Ніл Бломкамп (District 9), буде заснований на історії справжнього гонщика Яна Марденборо, британського професійного гонщика, кар’єра якого тривала 12 років і включала участь у гонці 24 на години.

Кар’єра Марденборо почалася в 2011 році на Gran Turismo Academy, змаганні на PlayStation 3, де він переміг понад 90 000 учасників та виграв місце у команді Nissan на гонці Дубай 24 години. Незважаючи на відсутність серйозного досвіду у реальних гонках, Марденборо зайняв третє місце у своєму класі.

Отже, Gran Turismo розповість класичну спортивну історію про феномена, який відкрив свій неймовірний талант завдяки відеогрі.

Прем’єра фільму Gran Turismo відбудеться в кінотеатрах 11 серпня.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше