Поліція Нью-Йорка закликає встановлювати в авто AirTags

AirTags

Поліція Нью-Йорка (NYPD) закликає власників автомобілів встановлювати Apple AirTags у своїх авто, щоб зменшити кількість викрадень автомобілів у місті.

AirTags

У твіті, опублікованому на вихідних, NYPD зазначила що AirTag у автомобілі допоможе правоохоронцям повернути його, якщо його викрадуть. У відео-інструкції автовласників просять придбати AirTag та встановити його в місці у транспортному засобі, де його важко знайти.

На відео показано викрадення автомобіля, після чого власник використовує додаток Find My для відстеження автомобіля, передаючи інформацію про відстеження поліції. Правоохоронці знаходять автомобіль завдяки AirTag, повертають його та затримують злодія.

На прес-конференції у неділю мер Нью-Йорка Ерік Адамс повідомив, що місто надасть 500 безкоштовних ‌AirTags‌ автовласникам.

А ви вже встановили AirTags в своє авто?

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
BRAT

Тренд з написом “BRAT”: Що це і чому він став популярним?

Тренд із написом “BRAT” швидко набирає популярності в мережі, ставши символом бунтарства, самовираження та молодіжної незалежності. Це слово, яке в оригіналі означає “шибеник” або “розбещена дитина”, тепер набуло нового значення, відображаючи дух свободи та впевненості в собі.
Детальніше