Розпочалося закрите бета-тестування MMORPG Perfect New World

Perfect New World

Студія Ironcore Game Studio повідомила, що ексклюзивне закрите бета-тестування Perfect New World почалося 4 травня для обраних учасників, які отримали запрошення.

Цей маломасштабний, закритий бета-тест нової майбутньої MMORPG є першим етапом перевірки гри. Розробники попереджають, що весь контент ще знаходиться у процесі створення, тому він не відображає якість фінальної версії гри. Важливо зазначити, що всі дані гри будуть видалені після завершення тестування, а гравці за межами Північної Америки можуть стикатися з проблемами з’єднання та затримками.

Окрім того, обмін та передача кодів активації та облікових записів закритого бета-тестування категорично заборонені, а контентом не можна ділитися в соціальних медіа платформах. Тим, хто не зміг потрапити на цю стадію тестування, слід очікувати наступних раундів, які пропонуватимуть більше геймплейного контенту.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше