PlayStation Showcase – вже скоро

PlayStation Showcase

Для фанатів PlayStation, які сподіваються на більше новин про свою улюблену консоль, наступний PlayStation Showcase, схоже, відбудеться зовсім скоро. За словами журналіста Джеффа Грубба, Sony планує провести PlayStation Showcase 25 травня.

Що ж буде показано під час презентації – поки невідомо. Однак, серед ігор, які можна очікувати, слід зазначити Marvel’s Spider-Man 2, потенційні новини про ексклюзивну угоду між PlayStation та Konami, а також ймовірно ігри для PlayStation VR.

Sony також працює над рядом нових специфічних для консолі оновлень, зокрема новими версіями PlayStation 5, новою портативною приставкою та навушниками. Неясно, чи згадуватиме Sony про них під час PlayStation Showcase, чи компанія збереже оголошення про це на окремий апаратний захід.

У будь-якому випадку, очевидно, що Sony готує щось цікаве для PlayStation.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше