Вартові Галактики 3 – чудовий кінець епохи

Відгуки про Вартові 3 вже надійшли, останній фільм служить гідним завершенням трилогії Вартові Галактики, зі своєю відмінною сумішшю яскравих інопланетних декорацій, жартів та несподіваностей, які зробили ці фільми одними з найкращих у Кіновсесвіті Marvel.

Фільм менше зосереджений на грандіозних загрозах, які перескакують мультивсесвіт, і більше на травматичній історії Ракети, дратівливого антропоморфного єнота, якого грає Бредлі Купер.

Rotten Tomatoes присудив Вартовим 3 рейтинг 81%, з оцінкою аудиторії 95%, описуючи фільм як “Галактичне обіймання, яке може стискати серцеві струни трохи занадто міцно, останні Вартові Галактики – це любляче останнє привітання від родини MCU“.

IGN оцінив фільм на 8/10, заявивши, що “Вартові Галактики виконують свою прощальну пісню, і це просто чудово проведений час. Трагічне походження Ракети, відмінні бойові сцени та ефекти, а також душевний стиль Джеймса Ґанна відправляють їх на емоційну вершину“.

The Guardian хвалить веселощі, жарти та унікальний стиль цього фільму, який завершує трилогію, відзначаючи, що це тепле прощання.

Отже, Вартові Галактики 3 отримали позитивні відгуки від критиків і аудиторії, завершуючи трилогію на високій ноті. Фільм зосереджений на більш особистій історії і створює відчуття відокремленості від глобального наративу MCU, що, безумовно, додає йому особливого шарму та відмінності від інших фільмів у Кіновсесвіті Marvel.

Кінець епохи Вартових галактики…..

У багатьох з цих оглядів відчувається смуток, оскільки вони визнають, що цей фільм служить прощанням не лише з фільмами Вартові Галактики, але й з режисером, який зробив їх такими, якими вони є. Джеймс Ґанн припинив співпрацю з Marvel, щоб створити новий кіноцентр DC, перезапустивши таких персонажів як Супермен та Чудова Жінка, і більше не матиме можливості залишати свій відбиток на тому, що залишиться від MCU.

Авторство Ґанна над цією трилогією – яскравий приклад того, як добре можуть вийти речі, коли дотримуватися єдиної креативної візії планованої трилогії фільмів.

І хоча для деяких членів цієї розношерстої команди може бути якась майбутня доля, це вже не буде з Ґанном, а отже, це вже не буде те, що було. Тому що може бути кращим приводом насолодитися цим останнім прощальним виступом.

Ця остання частина трилогії нагадує нам про силу кохання до своєї роботи та відданість проекту, який відрізняється від інших. Вартові Галактики завжди викликали емоції своєю незвичайністю, гумором та щирістю. Тепер, коли настав час прощатися, ми можемо лише сподіватися, що майбутні проекти в MCU зможуть відповідати надзвичайному рівню якості, який встановили Вартові Галактики.

Джеймс Ґанн, безумовно, залишив свій слід в історії кіно та надії на подальші успіхи в DC. Натомість фанати Marvel та Вартові Галактики можуть насолоджуватися завершенням цієї чудової трилогії та згадувати пригоди цієї коханої команди зі сміхом та сльозами на очах. Завдяки Джеймсу Ґанну та його візії, Вартові Галактики залишаться одним з найяскравіших спогадів у серцях кінолюбителів надовго.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
BRAT

Тренд з написом “BRAT”: Що це і чому він став популярним?

Тренд із написом “BRAT” швидко набирає популярності в мережі, ставши символом бунтарства, самовираження та молодіжної незалежності. Це слово, яке в оригіналі означає “шибеник” або “розбещена дитина”, тепер набуло нового значення, відображаючи дух свободи та впевненості в собі.
Детальніше