Warner Bros. опублікувала трейлер до Meg 2

Meg 2

Warner Bros. опублікувала трейлер до Meg 2, продовження успішного фільму 2018 року, що зосереджується на жахливій акулі-мегалодоні. Трейлер Meg 2 показує найбільшого мегаладона, якого хтось коли-небудь бачив. Після несподіваного успіху фільму 2018 року The Meg, який розповідає про групу вчених, що зіштовхуються з величезною акулою-мегалодоном під час місії в Маріанському жолобі, було оголошено про продовження відразу після виходу фільму.

У складі акторів Meg 2 повертаються такі актори, як Джейсон Стейтем, Кліфф Кертіс, Шуя Софія Цай та Пейдж Кеннеді, а також нові актори Скайлер Семюельс, Сієна Гіллорі, Серхіо Періс-Менчета, Ву Цзин.

Сьогодні Warner Bros. поділилася першим трейлером продовження. Перегляньте його нижче:

Трейлер починається з повернення на 65 мільйонів років назад, коли світом панував один вид; не динозаври, а могутній мегалодон. Після прологу трейлер повертається до сучасності, щоб продемонструвати дію продовження, коли кілька величезних Мегів нападають на дослідницьку групу, а потім на пляж, повний мирних мешканців, все це під мотив пісні “Barracuda” від Heart.

Трейлер Meg 2 показує, що Джонас Тейлор (Стейтем) знову очолить сміливу дослідницьку групу, яка здійснює дослідний занурення на глибину 25 000 футів у Маріанський жолоб, де спостерігається підвищена активність водних організмів.

Після закінчення фільму The Meg, яке натякало на те, що з жолоба втекли більше двох мегалодонів, трейлер розкриває, що з пролому втекли три величезні Меги, які безжалісно пожирають все на своєму шляху. Пролог трейлера Meg 2 також натякає на те, що у фільмі з’являться додаткові доісторичні морські звірі, такі як Кроносавр, який взятий з оригінального матеріалу Стіва Альтена, роману 1999 року The Trench.

Трейлер Meg 2 показує, що продовження збереже абсурд оригіналу, який не захопив критиків, але зміг зібрати понад 530 мільйонів доларів у світовому прокаті.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше