Apple випустила Final Cut Pro для iPad

Final Cut Pro для iPad

Технологічний гігант Apple не перестає нас радувати своїми новинками. Відтепер професіональний інструмент для роботи з відео – Final Cut Pro – доступний і на iPad.

Final Cut Pro – це потужний відеоредактор, який був створений спеціально для комп’ютерів Mac, що працюють на процесорах Intel. Завдяки технологіям Apple, програма була адаптована для праці на чіпах M1 і новіших, що дозволило розширити її використання з традиційних настільних комп’ютерів і ноутбуків на потужні планшети від Apple.

Втім, не всі планшети зможуть використовувати цей продукт. Final Cut Pro на iPad підтримує лише ті планшети, які працюють на чіпах серії M.

Новий редактор відео отримав підтримку сенсорного управління, що є важливою ознакою для зручного використання на планшетах. У центрі програми тепер розташоване нове контролер-колесо, розроблене Apple. Це значно спрощує навігацію та управління різними функціями програми, в той же час зберігаючи її привабливий і знайомий інтерфейс.

Цей крок від Apple відкриває нові горизонти для професійних відеооператорів та любителів відео, які тепер можуть редагувати свої ролики на iPad.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини