Призупинено виробництво другого сезону “Останні з нас”

Останні з нас

Страйк сценаристів триває у США, це все більше негативно позначається на виробництві різних проектів. Виробництво другого сезону шоу “Останні з нас” також опинилося під ударом.

Джерела повідомляють, що підготовка до другого сезону тривала аж до початку поточного тижня. Команда шоу, відповідальна за кастинг, проводила прослуховування з акторами. Через відсутність сценарію, актори брали тексти прямо з гри Останні з нас 2.

Шоураннер Крейг Мейзін був помічений на пікеті на підтримку Гільдії сценаристів, тому над другим сезоном він не працює. Ніл Дракман також не бере участі у продюсуванні та написанні сценарію.

Творці шоу сподіваються, що страйк не затягнеться, щоб розпочати зйомки хоча б на початку 2024 року. В іншому випадку весь процес доведеться відкласти, а це означає, що зміститься і дата прем’єри.

Усе це свідчить про велику залежність виробництва серіалів і фільмів від роботи сценаристів, які створюють основу для всіх телепроектів. Ситуація зі страйком нагадує про важливість пошуку компромісів між творчими працівниками та виробниками, адже без співпраці всіх сторін, створення якісного контенту стає неможливим.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини