Реліз Lords of the Fallen відбудеться 13 жовтня

Lords of the Fallen

Аккаунт Aggiornamenti Lumia в Twitter, поділився датою виходу гри Lords of the Fallen. Згідно з інформацією з Xbox Store, реліз гри відбудеться 13 жовтня.

На даний момент офіційно дата релізу ще не була оголошена, але це можуть зробити під час однієї з літніх ігрових презентацій.

Формально, Lords of the Fallen 2023 року буде продовженням оригінальної гри з такою ж назвою. Проте, події у ній відбудуться через тисячі років після оригіналу, тому гру можна вважати своєрідним ребутом.

Раніше розробники висловлювали намір повторити успіх Elden Ring та продати як мінімум 20 мільйонів копій Lords of the Fallen.

Цей твіт вже викликав значний інтерес серед геймерів. Очікується, що гра пропонуватиме цікавий сюжет та оновлений графічний двигун, який забезпечить глибоке занурення в світ Lords of the Fallen. З нетерпінням чекаємо на офіційне підтвердження дати релізу і більше деталей про гру.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше