mouse indie game

Інді-студія Fumi Games, яка розміщена в таємничому кутку геймдев-індустрії, цього тижня представила світу свій дебютний проект. І відразу ж ця гра викликала гучну реакцію серед громадськості, оскільки її унікальний стиль та концепція викликали загальний інтерес.

Вони вирішили взяти класичний жанр шутера від першої особи та обернути його в новий вигляд, використовуючи стиль чорно-білих мультфільмів 1930-х років. Це не лише виглядає досить цікаво, але й надає грі унікальний візуальний ряд, який відразу ж вирізняє її серед інших.

mouse indie game

Проект отримав назву “Mouse”, гра пов’язує нас з незалежним детективом Джоном Маустоном. Маустону доведеться розгадати таємницю, що ховається за фасадом корумпованого міста, що погрузло в безодню брехні та вбивств. Його історія обіцяє бути затягуючою, як він стикається з мафією та гангстерами 30-х років, що додає грі атмосфери і підкреслює її унікальний стиль.

mouse indie game

Музичний супровід, який відтворює звуки тих часів, та зброя, властива цьому періоду, лише доповнюють ощущення від гри. Це допомагає іммерсивно втягнути гравців у світ, який Fumi Games намагається створити.

mouse indie game

Наразі гра Mouse уже має свою сторінку на Steam, хоча дата виходу ще не оголошена. Перший геймплейний трейлер показує, що ще дуже багато роботи потрібно зробити, оскільки багато елементів гри все ще знаходяться на етапі розробки. Зокрема, деякі текстури, і навіть цілі стіни, відсутні в деяких сценах трейлера. Це говорить про те, що команда Fumi Games все ще активно працює над створенням та поліпшенням гри.

Також слід відзначити, що незважаючи на незавершеність проекту, ентузіазм і пристрасть, які вкладає команда Fumi Games в свою роботу, вже очевидні. Гра показує великий потенціал, а геймерська спільнота з нетерпінням чекає на її вихід.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше