Фільм “Пітер Пен і Венді” отримав низькі оцінки

Пітер Пен і Венді 2023

28 квітня в онлайн-кінотеатрі Disney+ стартував показ фільму “Пітер Пен і Венді”. Відразу після прем’єри переосмислення культового мультика 1953 року зустрілося з найгіршими відгуками користувачів на сайті агрегатора оглядів Rotten Tomatoes.

Крім того, цей фільм опинився на самому низу рейтингу переосмислень класичних творів. “Пітер Пен і Венді” сподобалося лише 12% глядачів, хоча 62% критиків висловили позитивну думку про стрічку. Новинка встановила антирекорд, обійшовши “Піноккіо” і “Мулан”, які здобули 28% і 47% рейтингу глядачів.

“Пітер Пен і Венді” був великим ризиком для студії Disney. Цей ремейк класичного мультика повинен був відновити чарівну атмосферу оригіналу, але, схоже, він не вдалося цього досягти в очах багатьох глядачів. Незадовільна акторська гра, “сірі” кадри та відсутність яскравих і запам’ятовуваних персонажів – це лише деякі з проблем, які були вказані в відгуках.

Наступним переосмисленням класики від Disney стане “Русалонька”, прем’єра якої відбудеться 26 травня. Очікується, що Disney докладе максимальних зусиль, щоб зробити цей фільм вдалим, адже попередній досвід показав, що просте відтворення старих сюжетів не завжди працює.

Все це лише нагадує нам про те, що переосмислення класичних творів – це завжди виклик. Вони вимагають від режисерів та акторів не лише поважного ставлення до оригіналу, але й здатності бачити його в новому світлі, привносити свіжі ідеї та зберігати рівновагу між старим та новим.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше