Зовсім скоро Apple презентує AR гарнітуру

Apple AR

Після багатьох затримок протягом останніх декількох років, гігант технологічної індустрії Apple, нарешті, готується до анонсу своєї гарнітури доповненої реальності (AR). Повідомлення засвідчують, що Apple планує презентувати свою AR-гарнітуру на прийдешньому заході WWDC 2023. Слухи говорять, що цей пристрій має ряд унікальних особливостей, які виділяють його серед конкурентів.

Ця інформація з’явилася у The Wall Street Journal, де були вказані плани Apple презентувати свою AR-гарнітуру на заході WWDC 5 червня. Якщо ви не знаєте, то, згідно з останніми звітами, пристрій матиме дизайн, схожий на лижні окуляри, з зовнішнім аккумулятором, який підключається через кабель.

Публікація також зазначає, що Apple не розпочне масове виробництво до кінця цього року, незважаючи на проблеми з виробництвом. Очікується, що AR-гарнітура Apple буде представлена на заході WWDC 2023. Один з витоків також зазначив в Twitter, що за його даними з Тайваню та США, масове виробництво AR-гарнітури компанії не розпочнеться до вересня через затримки в виробництві. У вересні Apple анонсує серію iPhone 15, і, можливо, після цього запуску масове виробництво гарнітури змішаної реальності стабілізується.

Що стосується функціональності, AR-гарнітура Apple, як очікується, “значно перевершить” конкурентів і потенційно запропонує широкий спектр категорій. Раніше повідомлялося, що гарнітура буде зосереджена на комунікаціях, розвагах та іграх.

Головною подією заходу буде представлення компанією iOS 17, watchOS 10 та багатьох інших оновлень програмного забезпечення.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини