Apple анонсував функцію “Персональний голос”

"Персональний голос" apple


Apple розповів про нову функцію, яка дозволить iPhone та iPad створювати цифрові репродукції голосу користувача. Ця нова технологія відкриває нові можливості для взаємодії з цифровим світом, включаючи спілкування в аудіо-дзвінках або на платформах, таких як FaceTime.

Функція “Персональний голос”, яку очікують у рамках iOS 17. Користувачі можуть створити “Персональний голос”, читаючи набір випадкових текстових вказівок, щоб записати 15 хвилин аудіо на iPhone або iPad.

Функція “Живий голос” потім дозволяє користувачам набирати повідомлення на пристрої, які будуть прочитані вголос. Якщо вони часто використовують певні фрази, їх можна зберегти як ярлики.

Нова функція спрямована на людей, які страждають на певні захворювання, такі як боковий аміотрофічний склероз (БАС), які можуть призвести до втрати здатності говорити в майбутньому.

Філіп Грін, член ради і активіст БАС у благодійної організації Team Gleason, пережив значні зміни у своєму голосі після діагностики БАС у 2018 році.

Він сказав: “На кінець дня, найважливіше – це мати можливість спілкуватися з друзями та сім’єю. Якщо ви можете сказати їм, що ви їх любите, голосом, що звучить як ви – це неймовірно”.

Ця функція є однією з численних нових інструментів, які з’являться на пристроях Apple пізніше цього року, хоча компанія не була більш конкретною щодо таймингу.

Інша, названа “Вкажи та промов”, дозволить користувачам вказувати пальцем на щось перед камерою, і додаток прочитає текст або біля нього – наприклад, людина, яка використовує його для читання тексту на кнопках мікрохвильової печі.

Ця функція буде працювати тільки на пристроях Apple з вбудованим сенсором LIDAR – серед більш дорогих моделей iPhone та iPad технічного гіганта.

Ця новина надходить напередодні Всесвітньої конференції розробників 5 червня, де також очікується, що Apple представить свій перший віртуальний шолом реальності.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше