Банер з героєм Цзин Юань з’явиться в грі вже сьогодні

Цзин Юань

Найбільш очікуваним персонажем, безсумнівно, є генерал хмарних рицарів Цзин Юань, якому недавно було присвячено вражаючий трейлер та короткометражний фільм, що розповідає про його життєву історію.

На жаль, нових чотиризіркових персонажів наразі не заплановано, але в банері з’явиться навіть безкоштовна героїня Седьмое марта. Крім того, зросте ймовірність виграти персонажів Сушан та Тинъюнь.

Цзин Юань

Банер з героєм Цзин Юань з’явиться в грі з 17 травня, в другій половині версії 1.0. До цього часу у гравців ще залишається шанс виграти Зеле, а також Наташу, Хук і Пелагею Сергеевну. Крім того, недавно було оголошено масштабний творчий конкурс, в якому художники, відеомейкери, музиканти та косплеєри зможуть продемонструвати свої таланти.

Варто відзначити, що гра Honkai: Star Rail доступна для гри на ПК та смартфонах. Також планується реліз гри на консолях PlayStation, але точна дата поки що залишається невідомою.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше