Disney закриває свій готель на тему Зоряних війн

galactic starcruiser

Disney World закриває Galactic Starcruiser, готель на тему Зоряних війн, проживання в якому коштує близько 5000 доларів за дві ночі. У оновленні на веб-сайті Disney компанія повідомляє, що Starcruiser прийматиме своїх останніх гостей з 28 по 30 вересня.

“Ми так пишаємося всіма членами нашої команди та винахідниками, які оживили Star Wars: Galactic Starcruiser, і з нетерпінням чекаємо на можливість надати чудовий сервіс гостям під час наступних подорожей протягом наступних місяців,” – говориться в оновленні Disney.

Готель Disney’s Galactic Starcruiser існує не довго, оскільки він вперше відкрив свої двері для гостей лише у березні 2022 року. Розкішний готель створений на зразок Halcyon у Зоряних Війнах, включаючи високо деталізований декор, інтерактивні події, тематичні ресторани та живі розваги, що тривають дві ночі. Але з ціною приблизно 4807 доларів для двох дорослих (або 5999 доларів для трьох дорослих та однієї дитини), Disney не робить проживання доступним.

Були ознаки того, що цей бізнес міг мати труднощі. Disney оголосила, що почне відкривати тільки двічі бронювання на тиждень, що менше, ніж звичайні три-чотири щотижневих бронювання.

Пропонуємо вам подивитись як виглядав цей готель:

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
BRAT

Тренд з написом “BRAT”: Що це і чому він став популярним?

Тренд із написом “BRAT” швидко набирає популярності в мережі, ставши символом бунтарства, самовираження та молодіжної незалежності. Це слово, яке в оригіналі означає “шибеник” або “розбещена дитина”, тепер набуло нового значення, відображаючи дух свободи та впевненості в собі.
Детальніше