Голова Warner Bros пропонує обʼєднуватись відео стрімінгам

Девід Заслав

Сучасний ринок відеостримінгу часто порівнюють зі сміттєвим кошиком: в ньому надто багато різних сервісів. Підписавшись на Netflix, ви може зіткнутися з проблемою, коли ваш улюблений серіал виявляється доступним лише на Max (раніше відомий як HBO Max), а третій тільки на Amazon. Ще складніше коли певні ексклюзивні фільми, такі як “Убийці квіткового місяця” Мартіна Скорсезе, доступні лише на Apple TV+. Щоб споживати цей контент, вам потрібні мінімум три-чотири підписки, вартість кожної з яких коливається від 5 до 20 доларів.

Вперше з цією проблемою голосно виступив голова Warner Bros. Discovery Девід Заслав, стверджуючи, що потрібно пропонувати користувачам пакети сервісів. Замість оплати чотирьох різних рахунків він міг би платити лише один. Це було б вигідно всім: користувачів з задоволенням отримали би доступ до більшого обсягу контенту, а стримингові платформи були б захищені від втрати аудиторії. Заслав вважає, що якщо самі стримингові сервіси не впровадять цю модель, то хтось створить ці пакети за них – очевидно, він натякає на можливу активізацію піратства.

Заслав, який висловив цю ідею та має всі шанси стати лідером у впровадженні адекватного розв’язання проблеми. На сьогодні ринок стримінгу в США переживає кризу: сервіси змушені впроваджувати модель підписки з показом реклами. Тим часом, підписники змушені вибирати, який з сервісів вони вважають найціннішим для себе. В результаті – втрата аудиторії навіть у великих і стабільних гравців. Це все відбувається на тлі зростання вартості виробництва та страйків сценаристів, які повністю обґрунтовано вимагають більшої оплати за свою роботу.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше