Meta випустить аналог Twitter цього літа

Відоме видання Bloomberg недавно повідомило про те, що компанія Meta, раніше відома як Facebook, активно готує власний аналог Twitter. Цей новий соціальний медіа-ресурс планується запустити вже цього літа.

Цікаво, що нове додаток, який буде окремим від Instagram, вже активно тестується великими ЗМІ та відомими блогерами. Стартовий момент запуску нового сервісу заплановано на червень цього року.

Вже з’явилися і перші зображення нової соціальної мережі в інтернеті. Повідомляється, що розробка цього додатка була розпочата ще в березні. Щодо кодової назви нового сервісу, то інформація варіюється – деякі джерела стверджують, що вона була P92, інші – що Barcelona.

Зазначається, що у новому аналогу Twitter від Meta буде встановлено обмеження в 500 символів на одне повідомлення. Це майже вдвічі більше, ніж наявне обмеження в Twitter, де допускається лише 280 символів (або до 10 тисяч символів для користувачів з підпискою Twitter Blue).

Новий проект Meta вже викликає інтерес та гучні обговорення серед спільноти соціальних медіа. Він також викликає багато питань: як новий сервіс буде конкурувати з Twitter? Які унікальні можливості та особливості він пропонуватиме своїм користувачам? Чи зможе він залучити аудиторію Twitter? Все це ми дізнаємося вже незабаром.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше