Mimestream – поштовий клієнт для Mac від інженера Apple

Mimestream

Колишній інженер Apple Ніл Джавері працював над додатком для електронної пошти для Mac, який називається Mimestream. Тепер він вийшов з бета-версії після довгої фази тестування, яка тривала більше двох років. Додаток використовує API Gmail — і саме тому він наразі сумісний лише з Gmail.

Джавері, який пропрацював в Apple більше семи років, працював над додатком Mail для першого iPad та першим додатком Notes для macOS. Пізніше він керував командами, які працювали над поштовим додатком Apple. Він покинув компанію в 2017 році і заснував Mimestream у 2019 році. Джавері сказав, що компанія все ще фінансується сама і над додатком працює п’ять осіб. Він повідомив, що більше 167 000 осіб використовували додаток в бета-версії.

Через його знайомство з поштовим додатком Apple багато елементів дизайну Mimestream схожі на дефолтний додаток на Mac, такі як використання синіх точок для вказівки на непрочитані електронні листи, трьохколонковий макет та кнопки дій, розташовані на верхній панелі.

Mimestream

Mimestream гарно інтегрується з рештою операційної системи. Він підтримує жести трекпада, темні теми, пов’язування профілів електронної пошти з фокус-фільтрами та клавіатурні комбінації клавіш.

Додаток використовує API Gmail, що означає, що він легко може імпортувати такі речі, як підписи, фільтри на стороні сервера, шаблони, мітки та відповіді на відпустку. Додаток також підтримує псевдоніми Gmail, згадки, блоки коду, заміну Markdown, відправку та архівування. Ця інтеграція означає, що досвід користувача з Mimestream близький до веб-сайту Gmail.

У додатку також є додаткове меню в панелі — коли ви натискаєте на іконку меню, ви можете швидко перевірити наявність непрочитаних повідомлень без відкриття додатку.

Ви можете використовувати Mimestream безкоштовно протягом 14-денного пробного періоду. Після цього ви повинні заплатити або $4.99/місяць, або $49.99/рік. Однак стартап пропонує річний план за зниженою ціною запуску $29.99 за перший рік до 9 червня.

Mimestream конкурує з іншими клієнтами електронної пошти, такими як Boxy, Edison Mail, і додатком колишнього керівника Google Shortwave. Він розраховує на простий і знайомий інтерфейс для користувачів Mac і тісну інтеграцію з Gmail.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
BRAT

Тренд з написом “BRAT”: Що це і чому він став популярним?

Тренд із написом “BRAT” швидко набирає популярності в мережі, ставши символом бунтарства, самовираження та молодіжної незалежності. Це слово, яке в оригіналі означає “шибеник” або “розбещена дитина”, тепер набуло нового значення, відображаючи дух свободи та впевненості в собі.
Детальніше