Spider-Man 2 – не матиме кооперативного режиму

spider man 2

Розробники з студії Insomniac Games знову підкреслили важливу деталь стосовно гри Spider-Man 2 — не матиме кооперативного режиму. Гра передбачає виключно одиночний геймплей.

spider man 2

Раніше в мережі поширювались чутки, що відтворення гри вдвоєм, використовуючи Пітера і Майлза, буде можливим. Однак ця інформація, яка розлетілась по інтернету, була офіційно спростована командою розробників.

Отже, гра Spider-Man 2 не передбачає кооперативного режиму. Проте, незважаючи на це, гра, без сумніву, забезпечить можливість неперевершенного польоту на павутині та виконання потужних комбо-атак, як це було в першій частині гри. Нова версія повинна стати значно кращою за свого попередника за всіма показниками.

Реліз Spider-Man 2 запланований виключно для PS5 цієї осені. Першу демонстрацію гри планується провести на шоу Sony у середу о 23:00.

Геймери з нетерпінням очікують на можливість зануритись у нову пригоду улюбленого героя, незважаючи на відсутність кооперативного режиму.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше