Apple оголосив фіналістів Design Awards

Apple Design Awards

Напередодні WWDC 2023, який відбудеться наступного місяця, на сайті були оголошені фіналісти цьогорічних нагород Apple Design Awards. Apple говорить, що ці нагороди “визнають і відзначають мистецтво, майстерність, творчість та технічну експертизу спільноти розробників Apple.”

Цьогорічні переможці Apple Design Award будуть оголошені публіці на сайті та в додатку Apple Developer 6 червня о 5:30 ранку за тихоокеанським часом після церемонії на WWDC. Повний список фіналістів є на веб-сайті Apple, з категоріями, які включають інклюзивність, радість і веселощі, взаємодію, соціальний вплив, візуальні ефекти та графіку, та інновації.

Інклюзивність

Радість і веселощі

Взаємодія


Соціальний вплив

Візуальні ефекти та графіка

Інновації

Розробники, яких запрошено відвідати спеціальний день в Apple Park 5 червня, зможуть взяти участь у церемонії Apple Design Awards. Переможці отримують унікальний сувенір у вигляді алюмінієвого куба з логотипом Apple та назвою їхнього додатку.

Apple Design Awards

Конференція розробників розпочнеться з ключової презентації Apple 5 червня о 20:00.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше