Apple оголосила нові музичні плейлисти від LGBTQIA+

Підготовка Apple до відзначення Місяця Гордості (Pride Month), який розпочинається у червні, продовжується. Компанія вже представила новий ремінець та циферблат для Apple Watch, присвячені цьому святу, і сьогодні оголосила про нові музичні плейлисти від LGBTQIA+ “виконавців і союзників”.

У категорії “союзники” відзначається Мадонна, яку Apple описує як довголітнього соціального активіста. Компанія анонсує спеціальний Artist Spotlight, присвячений Мадонні, в якому буде підкреслено її значний внесок в підтримку LGBTQIA+ спільноти.

Apple заявляє, що плей-листи Мадонни будуть доступні 5 червня.
У цей день користувачі зможуть дослідити плейлисти з треками відомої співачки, які найкраще відображають її відданість правам людини і її активну роль у боротьбі за рівність. Це стане частиною ініціативи Apple, спрямованої на відзначення Місяця Гордості та підтримку LGBTQIA+ спільноти.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
BRAT

Тренд з написом “BRAT”: Що це і чому він став популярним?

Тренд із написом “BRAT” швидко набирає популярності в мережі, ставши символом бунтарства, самовираження та молодіжної незалежності. Це слово, яке в оригіналі означає “шибеник” або “розбещена дитина”, тепер набуло нового значення, відображаючи дух свободи та впевненості в собі.
Детальніше