Нові подробиці Spider-Man 2

Величезна хвиля захоплення піднялася на PlayStation Showcase 2023, коли на завершення презентації Insomniac Games представила демонстрацію своєї нової гри – Marvel’s Spider-Man 2.

Цей ексклюзив для PlayStation 5 був представлений за допомогою розкішного 12-хвилинного трейлера, який дозволив глядачам зазирнути в світ гри. У центрі уваги – головні герої і злодії, які з’являться у грі, включаючи Крейвена-Мисливця, легендарного персонажа коміксів Marvel, що виступає в ролі одного з найбільших недругів Человека-Павука.

Завдяки трейлеру ми також побачили Человека-Павука у костюмі який поєднує в собі його традиційні можливості з додатковими, подарованим йому симбіотом. Не менш уваги викликав і Майлз Моралес, який, судячи з усього, також візьме участь у пригодах, разом з Ящером, ще одним незабутнім злодієм у всесвіті Spider-Man.

Ми чекаємо на дату релізу, яку, на жаль, поки не оголосили. Однак вже підтверджено, що реліз гри все ще запланований на цю осінь. Відтак, геймери вже відлічують дні до моменту, коли вони зможуть зануритися в цей новий захоплюючий світ, заселений улюбленими героями Marvel.

Нові подробиці Spider-Man 2

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше