В Bloomberg розповіли що слід очікувати в iOS 17

iOS 17

З наближенням чергового анонсу Apple, всі очікування спрямовані на нові версії операційних систем, які компанія покаже через півтори неділі. Оскільки iPhone є найпопулярнішим смартфоном у світі, користувачі з особливим нетерпінням очікують оновлення iOS до 17-ї версії. Марк Гурман з Bloomberg поділився деталями ключових нововведень у цю операційну систему.

За його словами, Apple прагне перетворити iPhone на дисплей для “розумного” дому. На екрані заблокованого смартфона, який знаходиться у горизонтальному положенні або просто лежить на столі, з’явиться важлива інформація, така як деталі зустрічей у календарі, прогноз погоди, а також сповіщення з додатка “Home”, якщо вони є. Очевидно, що виробники аксессуарів вже готуються випустити нові аксессуари, які дозволять вам розміщувати свій iPhone горизонтально, а не просто кладти його на стіл.

Apple, схоже, буде використовувати Always-On Display для цього екрану, оскільки Гурман говорить про “темний фон із яскравим текстом”.

Також очікуються певні зміни в додатку Wallet та геолокаційних службах, але джерела Bloomberg не давали багато деталей на цю тему.

Що стосується нових додатків, то з’явиться додаток “Журнал”, який стане своєрідним “розумним” особистим щоденником. Користувачі зможуть вводити інформацію про свій день для терапевтичних цілей, а iPhone інтегруватиме цю інформацію з усім доступним контентом – фотографіями, відео, контактами та місцем перебування.

Також будуть внесені зміни до SharePlay – функції, за допомогою якої ви можете дивитися один і той же контент, перебуваючи в різних частинах світу.

Очікується, що презентація iOS 17 відбудеться 5 червня на WWDC 2023. Завдяки новим оновленням, Apple знову демонструє свою здатність до інновацій та руху вперед, задовольняючи потреби своїх користувачів.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше