Youtube stories припинять свою роботу

YouTube stories

На YouTube представлено велика кількість різних форматів розміщення контенту: звичайні відео, shorts, трансляції, дописи на вкладці “Спільнота”. З метою зосередження на ключових функціях, ми вирішили відмовитися від сторіс.

Починаючи з 26 червня 2023 року, створювати сторіс на YouTube більше не вдасться. Сторіс, які додадуть цього дня, зникнуть через тиждень після публікації.

Замість сторіс ви можете підтримувати контакт з глядачами за допомогою дописів на вкладці “Спільнота” та коротких відео у форматі YouTube Shorts.

Дописи на вкладці “Спільнота” ідеально підходять для того, щоб ділитися новинами, започаткувати обговорення та просувати контент. Такий формат отримує набагато більше коментарів та лайків, ніж сторіс.

YouTube Shorts – це варіант якщо ви хочете створити коротке відео або вийти на нову аудиторію. Цей формат приваблює набагато більше підписників, ніж сторіс.

Створювати Shorts дуже просто. Ви можете безпосередньо в додатку знімати та редагувати відео, додавати текст та фільтри, або робити ремікси чужих відео.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше