“Дім дракона” може отримати більше 4х сезонів

Дім дракона

Серіал “Дім дракона”, який є приквелом до культової “Гри престолів”, може отримати більше ніж чотири сезони. Франческа Орсі, яка очолює драматичне напрямок каналу HBO, поділилась цією інформацією під час інтерв’ю для Deadline.

За словами високопоставленої менеджерки, кінцеве рішення щодо тривалості серіалу поки що не прийнято. Наразі сценаристи та шоураннери “Дому дракона” не можуть працювати над серіалом через страйк сценаристів. Коли конфлікт буде вирішено, обговорення продовжаться.

Ідея про можливість розтягнути “Дім дракона” на чотири сезони вже була озвучена раніше. Про це говорили письменник Джордж Мартін та шоураннер Райан Кондал. Втім, вони акцентували увагу на тому, що остаточне рішення ще не прийнято.

На сьогоднішній день HBO займається зйомками другого сезону “Дому дракона”. Прем’єра нового сезону запланована на 2024 рік. Зазначимо, що цей проект вже захопив світ своєю атмосферою та унікальністю, продовжуючи лінію улюбленого багатьма серіалу “Гра престолів”. Сподіваємось, що незважаючи на труднощі, страйк сценаристів не затримає процес зйомок та глядачі зможуть насолодитися продовженням улюбленої історії.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше