Окуляри XREAL Air – новий погляд на AR технології

Компанія Nreal, відома своїми розробками в області гарнітур доповненої реальності, пройшла стадію ребрендингу та вже знову відома під новою назвою – XREAL. Одразу після зміни назви, вони представили свій перший продукт під новим брендом – XREAL Beam. Але перед тим, як розглядати деталі нового продукту, варто згадати основний продукт цієї компанії, що був випущений до цього.

XREAL Air – це окуляри доповненої реальності, які надають можливість виводити HD-зображення з вашого пристрою через кабель на віртуальний монітор з діагоналлю, еквівалентною 130 дюймам. Незважаючи на велику кількість позитивних відгуків, цей пристрій мав декілька дрібних, але незручних недоліків.

Одним з ключових недоліків, які були виявлені користувачами, було те, що екран фіксується відносно очей користувача і рухається разом з обертанням голови. Хоча технічно було можливо зафіксувати екран в просторі, це можна було зробити тільки за допомогою додатка Nebula. Додатково, через дротове підключення, батарея смартфону швидко розряджалася, а кількість сумісних пристроїв була досить обмеженою.

Новий адаптер XREAL Beam був розроблений з метою вирішення цих проблем. Він відповідає за позицію дисплея в просторі, має вбудовану батарею, а також значно розширює список сумісних пристроїв завдяки можливості бездротового підключення.

Однак, хоча ці поліпшення та доробки виглядають як крок вперед, вони також залишають певні питання. Адже все ці кабелі та адаптери можуть здатися незручними та неприємними для користувачів. Натомість, користувачі вже чекають на повноцінний AR, схожий на той, що був показаний у демонстраційному відео Google Glass.

Коштують вони 400$ що теж досить цікаво 🙂

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше