WhatsApp тестує можливість трансляції екрану

WhatsApp

Вже деякий час WhatsApp пропонує послуги відеодзвінків, але ця функція досить проста і базова з точки зору функціоналу. Схоже, це зміниться незабаром з випуском ключового оновлення. Згідно з WABetaInfo, WhatsApp тестує опцію демонстрації екрана під час відеодзвінків, яку вже пропонують платформи для відеоконференцій, включаючи Microsoft Teams та Google Meet. За допомогою демонстрації екрана ведучий може показати іншим учасникам зміст свого екрана. Це може бути дуже корисним під час офісних зустрічей.

Видання стверджує, що ця функція доступна для тестерів додатка WhatsApp на бета-каналі Android. Тестерам потрібно переконатися, що вони використовують версію бета-додатка 2.23.11.19. Можливо, тестерам додатка iOS ця функція надійде трохи пізніше. WhatsApp також може розглянути можливість додавання цієї опції до десктопного додатка WhatsApp та веб-версії.

WaBetaInfo також поділився знімками екрана, які показують, як працює ця функція. WhatsApp додав нову кнопку демонстрації екрана на панелі внизу. Кнопка розташована поряд з кнопками вимкнення відео та звуку. Після того, як користувачі натиснуть на опцію демонстрації екрана, вони побачать повідомлення:

“WhatsApp матиме доступ до всієї інформації, яка відображається на вашому екрані або відтворюється з вашого пристрою під час запису або трансляції. Це включає інформацію, таку як паролі, платіжні реквізити, фотографії, повідомлення та аудіо, яке ви відтворюєте.” Звіт зазначає, що користувачі матимуть повний контроль над функцією демонстрації екрана, як це зазвичай буває з будь-яким іншим додатком для відеоконференцій. Це означає, що користувачі можуть припинити демонстрацію екрана в будь-який час. Користувачам WhatsApp, можливо, доведеться надати додаткові дозволи для використання цієї опції.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини