Відкрита реєстрація на тест Mortal Kombat 1

Студія Warner Bros. оголосила про відкриття форми для реєстрації на онлайн тест Mortal Kombat 1, який заплановано на найближчий час.

Згідно з повідомленням на веб-сайті підтримки Mortal Kombat, реєстрація буде доступна для гравців, що проживають у Північній та Латинській Америці, Бразилії та Європі. Онлайн-стрес-тест буде доступний лише для користувачів PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Щоб зареєструватись на Онлайн-стрес-тест, вам потрібно відвідати цю сторінку.

Веб-сайт також уточнює, що стрес-тест не є бета-версією гри. Його мета – це навмисне навантаження на онлайн-інфраструктуру для виявлення потенційних проблем перед офіційним запуском гри. Тест не пов’язаний із бета-версією Mortal Kombat 1 для тих, хто оформив попереднє замовлення, яке було анонсовано на серпень 2023 року.

Наступну гру серії Mortal Kombat, яку спочатку вважали Mortal Kombat 12, офіційно анонсували 18 травня 2023 року під назвою Mortal Kombat 1. Ця гра є перезавантаженням франшизи Mortal Kombat і відкриває нову еру цього культового бренду, представляючи нову систему боїв, режими гри та “фаталіті”.

Ви можете переглянути трейлер оголошення за цим посиланням:

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше