Sony випустить фільм про Майлза Моралеса

Майлз Моралес

Відома продюсерка Емі Паскаль, відома своєю роботою над кінопроектами про Супергероїв, заявила, що в плані її команди знаходяться аж три фільми, присвячені всесвіту Людини-Павука. Першим з них стане фільм про Майлза Моралеса, темнокожого підлітка, який у коміксах з’явився після загибелі Пітера Паркера, оригінального Людини-Павука.

Майлз Моралес – це ключова фігура у дилогії повнометражних анімаційних фільмів “Людина-Павук: крізь всесвіт” і “За межами всесвітів”. Крім того, він є головним героєм у відеогрі Marvel’s Spider-Man: Miles Morales та з’являється в продовженні Marvel Spider-Man 2.

Цікаво, що незважаючи на популярність Майлза, він не замінить Тома Голланда у ролі Пітера Паркера у кіно. Емі Паскаль підтвердила, що новий фільм з участю Голланда та Зендеї також знаходиться на стадії розробки. Вона додала, що процес зйомок ускладнився через страйк сценаристів.

Третій запланований проект, присвячений всесвіту Людини-Павука – це повнометражний анімаційний фільм про Жінку-Павука. Продюсер Аві Арад вказав, що глядачі побачать цей фільм швидше, ніж очікують. Схоже, що він вже довгий час знаходиться в розробці і може вийти на екрани вже у найближчому майбутньому.

Ці цікаві деталі продюсери поділилися з журналістами під час прем’єри

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше