WhatsApp додає функцію “канали”

WhatsApp, відомий месенджер для обміну повідомленнями, активно працює над впровадженням нових функцій для забезпечення кращого користувацького досвіду та конкуренції з такими гігантами як Telegram. Однією з особливостей, які ставлять WhatsApp трохи позаду Telegram, є функція Channels (Канали), а тепер, за повідомленнями Android Police, компанія активно працює над їх розробкою.

WhatsApp

WABetaInfo виявив нову функцію, яка наразі знаходиться в стадії розробки для WhatsApp. Вона була помічена у бета-версії WhatsApp для Android версії 2.23.12.4. Після запуску цієї функції, користувачі зможуть шукати канал за назвою, а також фільтрувати результати за алфавітом, за популярністю або за свіжістю.

Проте, ця функція все ще перебуває в стадії розробки, що означає, що вона може бути недоступна для всіх тестерів бета-версії. В цілому, здається, що Канали все ближче до запуску.

На основі попередніх чуток та інформації, виявленої у бета-версії, канали будуть працювати подібно до розсилок WhatsApp. Функція матиме вбудовані захистні механізми для захисту ідентичності учасників каналу. Наприклад, ніхто не зможе бачити, на які канали ви підписані. Крім того, підписники не зможуть бачити номер телефону власника каналу.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше