Apple відмовиться від «Привіт, Siri»

Siri

Схоже, чутки про можливий відмову Apple від легендарної фрази «Привіт, Siri» виявилися більш ніж обгрунтованими. Впливовий інсайдер Марк Гурман з Bloomberg натякнув, що компанія може відмовитися від цього привітання уже на Всесвітній конференції розробників Apple (WWDC), що відбудеться 5 червня.

За його даними, на конференції компанія з Купертино планує анонсувати значні оновлення свого голосового помічника. Зокрема, планується більш глибока інтеграція Siri з сторонніми додатками та сервісами, включаючи очікувані AR/VR-гарнітури Apple, які, як передбачається, будуть підтримувати голосове керування.

Цікаво, що саме Гурман у листопаді 2022 року повідомив, що Apple розглядає можливість відмови від фрази «Привіт, Siri», оскільки вона стала тригером. Він зазначив, що компанія працює над спрощенням команди для виклику голосового помічника, з метою того, щоб він реагував лише на своє ім’я, подібно до Alexa від Amazon, і що зміни набудуть чинності ближче до 2024 року або навіть пізніше. Однак, схоже, ми почнемо звертатися до Siri без формальностей набагато швидше.

Цей крок підкреслює бажання Apple постійно вдосконалювати свої технології і враховувати потреби користувачів. Оновлення Siri, яке обіцяє більш глибоку інтеграцію зі сторонніми додатками та сервісами, відкриває нові можливості для розробників і користувачів, покращуючи загальний досвід використання продуктів Apple.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше